Nieuws
Laatste Nieuws:

Cultureel Platform Appingedam
Regionaal Cultuurplan Noord-Groningen
Gemeente Appingedam
Leader
Provincie Groningen
Deksels Kunstzinnig
Henk Bleker
Will Meeder
VSB Fonds
Stichting Kronkels door Fivelingo
Stichting J.B. Scholtenfonds
SNS Fond Eemsmond
Univé
De Noordelijke Kunsthof (lid CPA)
Groningen Seaports
Museum Stad Appingedam ( Lid CPA)
Nicolaïkerk Appingedam (lid CPA)
Filmliga Delfzijl (lid CPA)
Museum Møhlmann (lid CPA)
IVAK (lid CPA)
Openbare Bibliotheek Appingedam
Rabo Bank
Essent
Nieuwe Appingedammer Handelsvereniging
ASWA Appingedam (lid CPA)
VVV Appingedam (lid CPA)
Maarten Burggraaff
Appingedam in Beeld
Elles Bulder
Visions of the North

Nieuws

<< Broodje of bordje GeheimSchatgravers gezocht ... >>

Pak je CKV punt!

donderdag, 14 augustus 2008


Haal je punt, bezoek het Geheim in Appingedam!

Wordt vrijwilliger bij het Geheim, praat mee met de jongeren in de politiek tijdens het Cultureel Café, maak de multiculturele Uitmarkt mee, blijf hangen op t plein en geniet van de muziek reggae, hiphop, … swing, vette rock van de IVAK-bands In Bloom en Lifeline spelen de sterren van de hemel in het plantsoen naast de Nicolaïkerk. 29, 30 en 31 augustus a.s.: een weekend vol feest, op straat en in en op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Appingedam. Sms het rond, en neem je vrienden mee!

Ook nog CKV-punten scoren? Maak de opening mee van de kunsttentoonstelling ‘…  ..’, een Rattenvanger van Hamelenachtige tocht van de Nicolaïkerk naar de Noordelijke Kunsthof, Peter Schudde en Delunabitch, maken ‘heftige’ kunst waar de vier elementen water, aarde, vuur, lucht de strijd met elkaar aangaan! Wees erbij: dit levert je zeker leuke punten op!

Een verhaal met moraal: hebzucht en … Lees er meer over in de Mythe van het Geheim in het programmaboekje, dat je tijdens de Kunst- en Cultuurdagen voor slechts € 2,- kunt kopen in de infostand op het plein bij de Nicolaïkerk. 

En alles is gratis te bezoeken, omdat Appingedam een feestje te vieren heeft: een hilarische act waarin naast ‘de Vreemdeling’ de afscheidnemende burgemeester Emme Groot en de Commissaris van de Koningin van Groningen Max van der Berg zelfs een prominente rol spelen. Zij vieren met de inwoners van Appingedam en alle belangstellenden dat de pleinen rondom de Nicolaïkerk zijn heringericht en dat de kerk zelf is gerestaureerd en naast de diensten nu ook Cultureel gebruik mag worden. Het Archeologisch Informatiepunt is daarvan een voorbeeld.

Kom je meevieren? Als dit geen punten oplevert?